Lite information om klubbens hemsida


Denna hemsida har utvecklats för att klubben på ett enkelt sätt skall kunna sprida information till medlemmarna och andra intresserade. Dessutom ger det oss en möjlighet att visa vilka verksamheter vi utövar mer än ren fågelskådning.

Tanken är att man skall kunna skicka information om intressanta iakttagelser och händelser till webbansvarig via e-post (se startsidan). Informationen läggs normalt ut i nyhetsfönstret på startsidan inom några dagar.
Här skall också intressanta länkar finnas till andra hemsidor med relevant information. Om någon medlem eller annan besökare har en trevlig länk med anknytning till fåglar så skicka ett förslag till webbansvarig antingen via nyhetslänken på startsidan eller från kontaksidan.

Sidan skall vara levande och bygger på att medlemmarna lämnar bidrag och förslag till förändringar antingen via e-post eller vid våra månadsmöten. Så har ni någon ide så tveka inte att höra av er.

Vi har även ett bildgalleri där vi lägger ut fågelbilder för allmänt beskådande. Bilder tas tacksamt emot. Kontakta webbansvarig.

Allt material på www.arbogafk.net såsom text och bilder mm är skyddat av "Lagen om upphovsrätt". Detta innebär att du inte får använda materialet på något sätt utan tillstånd av oss.

Sidan ses bäst med en skärmupplösning på 1024 x 768 eller större. Dom flesta datorer klarar detta utan problem. Ni som har lägre upplösning, kontrollera om ni kan ändra till högre upplösning.

- - -